Пропагандист Кисельов, який закликає до ядерної війни, без проблем вирушив на відпочинок у Дубай (фото)

Один із топпропагандистів Кремля, телеведучий Дмитро Кисельов, спокійнісінько відпочиває в Об'єднаних Арабських Еміратах. На дорогий відпочинок він разом із супутницею полетів після того, як в ефірі державного російського телеканалу пригрозив ядерним ударом Британії. передають Патріоти України.

Вагомий внесок Кисельова у розпалювання ненависті до України та країн Заходу, публічні заклики до скоєння злочинів проти людства ніяк не заважають йому подорожувати, а санкції анітрохи не зменшили його платоспроможності. Фото Кисельова на відпочинку показали у російському Telegram-каналі "Московська пральня".

Як повідомляють автори каналу, фотографії із Дубай їм надіслали підписники, які перебувають на відпочинку в цій країні. "Телеведучий Дмитро Кисельов з екрану телевізора буквально вчора запропонував розв'язати ядерну війну, вдаривши по Британії. Ну а перечекати апокаліпсис він, вочевидь, збирається в Дубаю, куди сьогодні й прилетів. Поки в Росії матері ховають загиблих в Україні строковиків — по суті, дітей, які ще вчора сиділи за шкільною партою, телеведучий відпочиває в ОАЕ", – наголошують автори каналу.

Любитель перетворювати інші країни на "ядерний попіл" або "радіоактивну пустелю" ходитиме по модних бутиках, вечерятиме в дорогих ресторанах і насолоджуватиметься життям – чомусь далеко від "Росії-матінки", "берізок" та ракет "Сармат", якими Кисельов погрожував "утопити раз і назавжди" Британію.

"Економічні санкції — вони ж тільки для простих росіян, яким іноді нічого і поїсти. На платоспроможність Дмитра Кисельова санкції ніяк не впливають. На омарів, дорогий ескорт та інше грошей у нього вистачить. Але про це нам у телевізорі не розкажуть!"– пишуть автори каналу, на якому з'явилися фото Кисельова у Дубаю.

Нагадаємо, пропагандист Кисельов в ефірі російського державного телеканалу погрожував Британії ядерним ударом із боку Росії.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...