Пропагандисти Кремля незадоволені: "Заборонений" у РФ Меладзе виступив у московському клубі (відео)

Ще 24 лютого 2022 року артист Валерій Меладзе засудив вторгнення Росії в Україну. Після того, як він записав відео із закликом зупинити війну, він став "забороненим" в РФ артистом, нагадують Патріоти України.

Пізніше з'явилися чутки, що він покинув Росію. Виявляється, зараз він повернувся в країну-агресора і навіть встиг виступити в столичному клубі. Разом з бек-вокалісткою він виконав пісню "Океан і три річки".

Варто відзначити, що раніше Валерій Меладзе вже виступав в Росії. Він дав концерт навіть після того як планував піти зі сцени.

При цьому російські пропагандисти незадоволені поведінкою Меладзе. Вони вважають, що артист наживається на громадянах країни, дії яких він засуджує.

Нагадаємо, в Росії створили "чорний список" своїх же артистів. Серед них і популярний музикант Валерій Меладзе.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...