Пропагандисти Кремля в екстазі: Українська тенісистка потиснула руку росіянці після поразки на юніорському Australian Open (фото)

Українка Єлизавета Котляр поступилася представниці РФ Владі Мінчевій (2:6, 4:6) в першому раунді юніорського Відкритого чемпіонату Австралії. Після матчу 16-річна спортсменка з України підійшла до сітки та потиснула руку російській тенісистці. Пропагандистські ЗМІ вже підхопили цей епізод та назвали його «маленькою, але важливою перемогою», передають Патріоти України.

«На юніорському Australian Open жодної політики — росіянка Влада Мінчева та українка Єлизавета Котляр потиснули один одному руки. Зустріч виграла російська тенісистка з рахунком 6:2, 6:4. А українська тенісистка не побоялася наслідків — це маленька, але теж дуже важлива перемога!» — пише Р-Спорт.


Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...