Пропаг**дони будуть битись в істериці: У Києві почався марш УПА (фото, відео)

У Києві почався марш Української повстанської армії (УПА), передають Патріоти України.

Зазначимо, що рух учасники маршу почали від пам'ятника Тарасу Шевченку. У марші приймають участь тисячі людей. За даними організаторів маршу - ВО "Свобода" - участь в марші беруть більше 10 тис. людей.

Учасники маршу організованою колоною йдуть до Офісу президента, щоб передати меморандум. Вони протестують проти можливої реалізації закону про особливий статус Донбасу, передбаченого узгодженою недавно в Мінську "формулою Штайнмайера", і проти торгівлі українськими землями сільськогосподарського призначення.

Додамо, що 14 жовтня щороку відзначається створення Української повстанської армії. В цей день націоналісти проводять свій марш.

Нагадаємо, що сьогодні біля будівлі Міністерства закордонних справ відбулась акція в підтримку українського військового Віталія Марківа, якого в Італії засудили до 24 років тюрьми.

Джерело: РБК-Україна

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...