Пропаг**дони Путіна могли б радіти: Відомі рокери осоромились, зарахувавши Київ та Мінськ до російських міст

Відомий британський рок-гурт Uriah Heep спровокував скандал у соцмережах, зарахувавши Київ і Мінськ до російських міст в анонсі свого туру по РФ, передають Патріоти України.

"Ще дві дати оголошені в Російській Федерації. П'ятниця, 7 лютого - підтверджено Київ, Україна, МЦКМ. Субота, 8 лютого - підтверджено Мінськ, Білорусь, Prime Hall", - йдеться в повідомленні.

У коментарях під публікацією користувачі наполегливо уточнюють, що Білорусь і Україна - незалежні країни, і просять виправити помилку. Проте, станом на 12:00 16 жовтня допис висить на сторінці гурту без будь-яких змін.

Зазначимо, Uriah Heep неодноразово відвідували Україну. Востаннє група дала концерт в українській столиці в грудні 2018 року.

"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...