Пропаг**дони Путіна могли б радіти: Відомі рокери осоромились, зарахувавши Київ та Мінськ до російських міст

Відомий британський рок-гурт Uriah Heep спровокував скандал у соцмережах, зарахувавши Київ і Мінськ до російських міст в анонсі свого туру по РФ, передають Патріоти України.

"Ще дві дати оголошені в Російській Федерації. П'ятниця, 7 лютого - підтверджено Київ, Україна, МЦКМ. Субота, 8 лютого - підтверджено Мінськ, Білорусь, Prime Hall", - йдеться в повідомленні.

У коментарях під публікацією користувачі наполегливо уточнюють, що Білорусь і Україна - незалежні країни, і просять виправити помилку. Проте, станом на 12:00 16 жовтня допис висить на сторінці гурту без будь-яких змін.

Зазначимо, Uriah Heep неодноразово відвідували Україну. Востаннє група дала концерт в українській столиці в грудні 2018 року.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...