"Проплаченим тварюкам хочу сказати, що...": Акторка "Вечірнього кварталу" вибачилися перед усіма, кого образила, але не усе так просто (відео)

Акторка «Вечірнього кварталу» Ірина Гатун вибачилася перед тими, кого образив номер про дівчину зі Скадовська, яку вона зіграла. Відео акторка опублікувала у сторіз Instagram, передають Патріоти України.

Водночас Гатун обматюкала тих, хто, на її думку, отримує гроші за роздмухування подібного хейту. «Перед тими, кого це справді образило, я приношу свої вибачення. Щирі. Суть була в тому, що ми маємо зобов'язання у своїй країні говорити українською мовою, навіть якщо це спочатку неідеально виходить. І перед тими, кого це зачепило, я ще раз щиро вибачаюся. А тим проплаченим тв*рюкам, які спеціально піднімають цей хейт: ви та ваш Путін – ху*ло», – заявила акторка.

На тлі скандалу в мережі почалися з'являтися статті про Гатун, у яких цитувалися інтерв'ю, записані до повномасштабного вторгнення. Наприклад, про те, що її улюблений письменник – російський. Також Гатун звинувачували в тому, що вона їздила до окупованого Криму.


Ціни на один з ключових продуктів злетіли у всьому світі: що чекає на українців

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:52

В Україні дешевшає цукор – у жовтні гуртові ціни продукту можуть знизитися на 2,5-4 гривні за кілограм. Тим часом на світовому ринку вартість цукру тільки зростає. Про це повідомили у сільськогосподарському кооперативі ПУСК, що був створений в межах Вс...

"Ти, громадянин Росії, бл*, будеш мене затримувати?": Молдованин у Придністров'ї поставив на місце окупантів, яким не сподобалось що з автівки лунає "Ой у лузі червона калина" (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:20

У соцмережах завірусилося відео з приниженням громадянином Молдови російських солдатів в окупованому РФ Придністров'ї. А почалося все з того, що, проїжджаючи блокпост з військовими, які чомусь називають себе «миротворцями», чоловік вирішив затролити їх...