Пропонував хабар, потім влаштував скандал: Українському олігарху зіпсували відпочинок з дівчатами на віллі Лазурного узбережжя Франції

Група туристів, серед яких – відомий український бізнесмен, була змушена повернутися до Великобританії після невдалої спроби розважитися на віллі у Каннах на півдні Франції під час пандемії коронавірусу COVID-19. Про це повідомив британський таблоїд Mirror, зазначають Патріоти України.

Серед них було семеро чоловіків віком від 40 до 50 років та троє молодих жінок віком від 24 до 27 років. Подорожуючі мали приземлитися на бізнес-джеті класу люкс Embraer Legacy в аеропорту Марсель-Провансу, а звідти дістатися до вілли трьома вертольотами. Але їх перехопили правоохоронці.

Джерело видання у поліції наголосило, що, зіткнувшись із правоохоронцями, український бізнесмен запропонував їм готівку та сказав: "У мене є гроші, давайте поговоримо". Зазначається, що саме українець "заплатив за все", зокрема віллу та літак, і "з нетерпінням чекав розваг зі своїми друзями і дівчатами".

"Він сказав, що вони всі йдуть на віллу і там зачиняються, і що проблем не буде. Але це була, очевидно, розважальна поїздка, і у рамках стримувальних заходів (коронавірусу. – Ред.) це категорично заборонено", – додало джерело.

Також зазначається, що все було заплановано громадянином Хорватії, який працює у сфері фінансів і нерухомості.

Так, комерційні рейси в аеропортах у всій Європі на час пандемії COVID-19 були значно скорочені, і влада намагається зупинити приватні літаки, які порушують обмеження. Поліція, яка охороняла аеропорт Марсель-Прованс, попросила приватний літак не здійснювати посадку, але він все одно зробив це. Втім, пасажирам не дозволили вийти.

За даними джерела, на борту були громадяни Німеччини, Франції, Румунії, Хорватії та України. Вони сперечалися з поліцією та гнівалися, коли вертольоти, які їх очікували, отримали наказ не брати нікого на борт, а пілоти були оштрафовані за порушення правил карантину. Дев'ять осіб повернулися приватним літаком до Лондона (Великобританія), а десятий – до Німеччини.

При цьому один із бізнесменів сказав Daily Mail, що вони нібито направлялися на віллу, щоб укласти комерційну угоду, яка створила б більш 900 робочих місць.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...