Пропрацював усього два місяці: На Тернопільщині втопився начальник відділення поліції

Внаслідок нещасного випадку у Бучацькому районі Тернопільської області загинув начальник одного з відділень місцевої поліції Тарас Стець. Про його загибель повідомили у суботу, 9 грудня, у пресслужбі ГУНП у Тернопільській області, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, Тарас Стець помер 9 грудня через нещасний випадок. Через що саме загинув правоохоронець, у прес-службі поліції не уточнили, проте в Бучацькій громаді розповіли, що поліцейський втопився у місцевій водоймі.

«Керівництво та колектив Головного управління Національної поліції в Тернопільській області висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті начальника відділення поліції №2 м. Бучач Тараса Стеця. Життя поліцейського обірвалося внаслідок нещасного випадку 9 грудня», – повідомили у пресслужбі ГУНП.

Наразі обставини, при яких стався нещасний випадок на воді – невідомі.

Тарас Стець розпочав роботу в органах внутрішніх справ у 2007 році. Більшість часу він працював у Підволочиському відділенні поліції та став там начальником слідчого відділення. У жовтні 2023 року Тараса Стеця призначили на посаду начальника відділення поліції №2 м. Бучач, де він пропрацював два місяці до трагедії.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...