Пропрацював усього два місяці: На Тернопільщині втопився начальник відділення поліції

Внаслідок нещасного випадку у Бучацькому районі Тернопільської області загинув начальник одного з відділень місцевої поліції Тарас Стець. Про його загибель повідомили у суботу, 9 грудня, у пресслужбі ГУНП у Тернопільській області, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, Тарас Стець помер 9 грудня через нещасний випадок. Через що саме загинув правоохоронець, у прес-службі поліції не уточнили, проте в Бучацькій громаді розповіли, що поліцейський втопився у місцевій водоймі.

«Керівництво та колектив Головного управління Національної поліції в Тернопільській області висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті начальника відділення поліції №2 м. Бучач Тараса Стеця. Життя поліцейського обірвалося внаслідок нещасного випадку 9 грудня», – повідомили у пресслужбі ГУНП.

Наразі обставини, при яких стався нещасний випадок на воді – невідомі.

Тарас Стець розпочав роботу в органах внутрішніх справ у 2007 році. Більшість часу він працював у Підволочиському відділенні поліції та став там начальником слідчого відділення. У жовтні 2023 року Тараса Стеця призначили на посаду начальника відділення поліції №2 м. Бучач, де він пропрацював два місяці до трагедії.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...