Проросійські "мусора" пройшли всі атестації Авакова: У поліції на Одещині побили ветерана АТО (фото)

Потерпілий розповів, що над ним знущалися: загасили сигарету об груди і запихали недокурки в рот.

Поліція Одеської області розпочала службове розслідування за фактом можливого побиття поліцейськими жителя міста Болграда. Він звернувся до відділу поліції, вимагаючи розшукати дружину і малолітніх дітей, які сховалися від нього в реабілітаційному центрі, передають Патріоти України.

Як повідомили в регіональному главку Нацполіції, 22 липня в поліцію надійшло повідомлення від медиків про те, що в Болградську центральну районну лікарню звернувся 29-річний чоловік, у якого ряд тілесних ушкоджень.
«Травми, за його словами, він отримав від місцевих поліцейських. Для об'єктивної перевірки обставин цієї події керівництво главку призначило службове розслідування. Зараз опитані працівники поліції і цивільні особи, які були очевидцями», - заявили в главку.

Встановлено, що чоловік - місцевий житель, який в травні цього року звертався в поліцію з проханням розшукати своїх зниклих родичів - дружину і двох малолітніх дітей.

Як зазначається, правоохоронці встановили їх місцезнаходження. З'ясувалося, що сім'я перебуває в одному з реабілітаційних центрів для жертв домашнього насильства. Надана інформація не задовольнила чоловіка, і він кілька разів приходив до підрозділу поліції з'ясовувати стосунки.
«Під час останнього такого візиту, 22 липня, правопорушник влаштував чергову сварку з одним з поліцейських, нецензурно висловлювався на його адресу і плюнув в обличчя. Оскільки на вимогу припинити протиправні дії порушник не реагував, до нього були застосовані наручники», - повідомили в главку.
Як стверджують в поліції, в ході зіткнення обидва його учасники - поліцейський і відвідувач - отримали тілесні ушкодження у вигляді саден. «Це було зафіксовано під час медичного огляду, який вони відразу ж пройшли. Інших тілесних ушкоджень на момент огляду виявлено не було», - запевняють в поліції.
На правопорушника поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) ККУ та 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Разом з тим, кілька годин по тому в поліцію надійшло повідомлення від медичних працівників: чоловік самостійно звернувся в районну лікарню, де йому поставили попередній діагноз «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, садна голови та забій стегна». Потерпілий стверджує, що його побили поліцейські.
Зараз правоохоронці з'ясовують, за яких обставин чоловік отримав вказані тілесні ушкодження і чи причетні до цього представники поліції. За результатами перевірки матеріали службового розслідування будуть направлені в ДБР.
А ось за даними місцевих журналістів, потерпілий відвідувач відділу поліції Тарас - ветеран АТО (проходив службу в окремому батальйоні 79-ї бригади в 2014 році і пізніше, з 2016-го по 2018 роки), переселенець з Криму. У поліцію звернувся тому, що при розставанні дружина забрала його документи.

Потерпілий стверджує, що в поліції його закували в наручники, після чого повалили на підлогу і побили кілька поліцейських. Також він розповів, що над ним знущалися: загасили сигарету об груди і запихали недокурки в рот.

Джерело: Факты

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...