Прорив чи менша кількість тестувань? Коронавірус в Україні раптом пішов на спад: МОЗ оприлюднило дані на 29 червня

За минулу добу в Україні додалося 646 нових випадків захворювання на коронавірус. Всього станом на ранок понеділка, 29 червня, в країні зафіксовано 43 628 хворих на COVID-19, передають Патріоти України.

Всього за період пандемії від ускладнень коронавірусної інфекції в Україні померло 1147 осіб. При цьому перемогти COVID-19 вдалося 19 027 хворим.

Відзначимо, динаміка захворюваності на коронавірус в Україні покращилася. Так, на станом на ранок неділі, 28 червня, в Україні було зареєстровано 917 нових випадків коронавірусної інфекції.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...