Прорив дамби в російському Орську: Затоплені тисячі будинків, є загиблі (відео)

Унаслідок учорашнього прориву дамби в російському місті Орськ загинули вже двоє місцевих мешканців. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Напередодні на річці Урал різко піднявся рівень води, що призвело до підтоплення десятків будинків та пошкодження дамби у двох місцях. Адміністрація міста оголосила про введення режиму надзвичайної ситуації.

Нині в місті та околицях затопило понад чотири тисячі будинків. Вода продовжує прибувати й дедалі сильніше затоплює будинки та супермакети. Місцеві жителі можуть пересуватися містом лише за допомогою спецтехніки. Станом на ранок 6 квітня з Орська евакуйовано понад три тисячі осіб.

Крім того, внаслідок прориву дамби вже є загиблі серед росіян. Один чоловік загинув, впавши з даху, а ще одне тіло було виявлено у дворі будинку на одній з вулиць. Російські рятувальники перевіряють інформацію про можливу третю жертву.

Влада Орська попереджає, що найближчим часом буде підтоплено весь житловий сектор. У місці затоплення вже відключили електроенергію.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...