Прощавай, Дейдей! Одіозний помічник начальника поліції Києва звільняється слідом за своїм шефом, - ЗМІ

Помічник начальника Головного управління Нацполіції в Києві, екснардеп Євген Дейдей подав декларації перед звільненням.

Деталі: Нещодавно Дейдей став фігурантом журналістського розслідування щодо розстрілу балканського наркоторговця Радое Звіцера. Останнього намагалися вбити у травні 2020-го року у центрі столиці.

За інформацією "Слідство.Інфо" помічник головного копа Києва координував транспортування ймовірних кілерів спершу до Києва, а після злочину – в бік кордону.

Для цього Дейдей начебто залучив двох своїх товаришів-поліцейських. Ті й перевозили ймовірних кілерів.

Відповідати тоді на запитання журналістів помічник начальника поліції Києва відмовився.

З приводу ймовірного звільнення Дейдей також не дав коментар.

Що передувало: У червні 2020 року стало відомо, що колишній депутат від "Народного фронту" Євген Дейдей працює помічником начальника Головного управління Національної поліції міста Києва.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...