Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

Фото інстаграм фан-сторінки Лоліти

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими.

Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, вона зазнала чималих фінансових втрат. І хоч зрадниця благала повернути її на сцену і навіть вимолила прощення, це все одно вдарило по гаманцю.

"Виплатила те, що в мене було за розкладом. Повернула гроші всім клієнтам за корпоративи, виплатила колективу. Але далі я маю думати про свою сім'ю. Тож від скасування концертів найбільше втратив мій колектив, тому що я платила зарплату, на яку утримувалися родини", - сказала Мілявська в інтерв'ю для росЗМІ.

Проте зараз більше двох місяців прихильниця диктатора не може виплатити зарплату своїй команді. Вона каже, що фінансово має забезпечувати в першу чергу свою маму та доньку Єву.

Не лише в ТЦК: Куди ще можна прийти з повісткою для звірки облікових даних

субота, 27 квітень 2024, 11:25

Українці, які отримали повістки для звірки облікових даних, можуть звернутися з ними не тільки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Прийти з такою повісткою можна й до рекрутингових центрів, де триває набір до л...

Профілактика доступна всім! Вітамін D знижує ймовірність раку, - дослідження

субота, 27 квітень 2024, 10:56

Дослідження, проведене фахівцями з Інституту Френсіса Кріка, Національного інституту раку (NCI), Національних інститутів охорони здоров’я США (NIH) і Ольборзького університету в Данії, виявило, що вітамін D чинить значний вплив на імунітет до раку шлях...