"Прошла любовь, завяли помидоры": Скандальний Полунін пошкодував, що говорив про своє ставлення до Путіна в Instagram (відео)

Публікації артиста балету у мережі розбурхали громадськість. Навіть Паризька опера відмовилася співпрацювати з танцівником через його заяви.

Сергій Полунін. Фото: соцмережі.

Артист балету Сергій Полунін, який осоромився своїми гучними заявами про підтримку і любов до очільника Кремля Володимира Путіна, дав нове інтерв'ю у шоу "Вечірній Ургант". При розмові він розповів, як познайомився з коханою 25-річною фігуристкою Оленою Ільїних, передають Патріоти України.

Публікації артиста балету у мережі розбурхали громадськість. Навіть Паризька опера відмовилася співпрацювати з танцівником через його заяви. Але таки щось позитивне й відбулося з чоловіком у соціальних мережах. За словами Полуніна, він з дівчиною познайомився в Instagram, коли Олена написала йому у приватні повідомлення.

Артист балету зізнався, що багато з його постів стали руйнівними для нього самого у результаті, але знайомство з новою коханою стало подарунком долі. "Ми познайомилися в Instagram. У мене був досить дивний період, коли я багато чого там писав, навіть руйнівного для себе. Я видалив усе, що публікував. Але перед тим як видалити, зайшов в директ, куди взагалі ніколи в житті не заглядав. Гортав, гортав і раптом зупинився на повідомленні Олени", – сказав Полунін.

"Про Instagram я тоді погано думав: "Скільки ж всього я собі порушив через це!". І ось раптом такий подарунок. Неначе карму відпрацював", – додав Сергій.

Дивіться інтерв'ю із Сергієм Полуніним:

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...