"Прошлась по королевской семье, как торнадо": Сестра Меган Маркл публічно розгромила герцогиню

Рідна сестра Меган Маркл Саманта висловилася про рішення герцогів відмовитися від королівських повноважень і переїхати до Канади. Так, як передає The Sun, Саманта переконана, що Маркл зараз зруйнувала стосунки принца зі своєю сім'єю, як раніше зіпсувала свої взаємини з близькими, передають Патріоти України.

"Моя сестра пройшлася по королівській сім'ї, як торнадо. Зруйнувала стосунки Гаррі з сім'єю, як раніше зіпсувала свої власні взаємини з родичами. Адже Меган знала всі соціальні вимоги заміжжя з принцом. І вона абсолютно точно знала, що це спричинить пильну увагу в ЗМІ й обговорення кожного її кроку. Їй слід було ще до весілля запитати себе, чи здатна вона поводитися відповідно до цих вимог",каже сестра.

"Вона говорить про токсичність королівської сім'ї. Однак змушує Гаррі покинути свою 93-річну бабусю, знаючи, який це буде для всіх стрес. Меган свариться з нашим батьком, у якого слабке серце, а його тепер мучить преса. Подивіться, хто тут найтоксичніший?"продовжує Саманта.

Також жінка вважає, що головною причиною переїзду подружжя є порівняння Маркл із Міддлтон: "Найімовірніше, Меган не витримала постійних порівнянь із Кейт Міддлтон. Її і принца Вільяма дуже люблять британці. Вони ікона британської монархії. Ніхто не в силах конкурувати з ними".

Саманта сумнівається, що подружжя зможе стати щасливим у їхньому новому житті: "Меган була акторкою кабельного телебачення, коли зустріла Гаррі. І завдяки його імені вона отримала всесвітню популярність. Вона хоче бути зіркою, тому щосили намагається потоваришувати з Джорджем Клуні, укласти угоду з Disney, долучитися до журналу Vogue. Її притягує Голлівуд! Я боюся, що Меган і Гаррі ніколи не знайдуть справжнього щастя".

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...