"Прошу тебя, побыстрее убивай всех украинцев": У Росії школярка закликала брата-окупанта "закінчити війну"

У країні-агресорі РФ ненавистю до українського народу відрізняються не лише військові путінської армії, а й фактично діти. Зокрема, школярі там закликають загарбників швидше нищити українців і повертатися додому, передають Патріоти України.

Те, що такі цинізм і жорстокість характерні неповнолітнім росіянам, засвідчила чергова перехоплена Службою безпеки України розмова окупантів. Аудіо опубліковано на каналі відомства в YouTube.

"Які листи пишуть українські діти нашим воїнам? Дякують за захист, бажають сил і здоров’я, вірять у перемогу та мир. А чого бажають російські школярі? Смерті для нас: "Прошу тебе, швидше вбивай усіх українців і приїжджай додому", – йдеться у повідомленні СБУ про лист росіянки своєму брату-окупанту.

З аудіо стає зрозуміло, що її звати Бабаєва Єлизавета й листа разом зі шкарпетками вона відправила російському вояці Бабаєву Валерію, який воює проти України.

Таку гумдопомогу збирали в школі. І цим загарбник, сміючись у слухавку, вихваляється в телефонній розмові з родичкою, лагідно називаючи її "крисообразна".

"Правильно, дитина все за фактом сказала... Пішли вони на х*р, ці люди", – піддакує йому жінка, яскраво демонструючи усю миролюбність і доброту "народа-асвабадітєля".

У СБУ припустили, що росіянка, певно, така зла, бо родич не встиг їй в Україні "блендер намародерити". "І не встигне. Бо у Бабаєва Валерія (як і в інших рашистів) більше шансів повернутися додому у чорному пакеті", – додали у відомтсві.

Там також зазначили, що водночас кожна нова перехоплена розмова окупантів лише укріплює думку: після перемоги України єдина можлива форма спілкування з роZZійським народом – через зачинений кордон, "не підпускаючи сусідів ближче, ніж на відстань пострілу".

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...

Тису перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...