"Прошу всіх молитися за мене": Настоятеля монастиря УПЦ МП із Закарпаття мобілізували у ЗСУ

Вячеслава Диденка (Архимандрита Варлаама) з Тячева, настоятеля монастиря УПЦ МП, мобілізували у Збройні сили України. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

Каже, що йому зараз дуже потрібна молитва, а коментувати нічого не хоче. "Дорогі брати та сестри, вчора після прибування в Ужгородському ТЦК був направлений в навчальний центр в Рівному. Прошу всіх молитися за мене та підтримувати наш монастир", – зазначив він у дописі.

Мобілізація і втеча релігійних діячів УПЦ МП

Раніше ми писали, що диякон Хустської єпархії УПЦ МП втік з військової частини. Йдеться про Володимира (Петровція), який неодноразово заявляв, що не хоче воювати проти росіян.

А зовсім нещодавно, представник цієї ж релігійної організації – настоятель храму УПЦ МП Василь Бабич втік з України і покинув свій храм. Він оформив догляд за матір‘ю-інвалідом та разом з нею перетнув державний кордон. Матір священнослужителя повернулася в Україну, а сам Василь Бабич залишився у Європі.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...