"Просять про одне": Ярмоленко зізнався, що йому кажуть військові, коли він їде до збірної України

Капітан збірної України з футболу Андрій Ярмоленко взяв участь у пресконференції, присвяченій товариському матчу проти команди Польщі. Гра у рамках підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року відбудеться 7 червня на Національному стадіоні у Варшаві.

Відповідаючи на запитання про мотивацію, Ярмоленко згадав про війну в Україні та про те, скільки людей зараз перебувають на фронті.

"З приводу нашої мотивації, таке питання не стоїть, коли ти одягаєш футболку національної збірної. У кожного з нас зараз на війні є друзі, рідні. Коли ти їдеш до збірної, ці люди просять про одне – щоб ти переміг і дав трохи позитивних емоцій. всім людям у країні", – цитує лідера "Динамо" пресслужба УАФ.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...