"Прославили" батьківщину: У Польщі затримали трьох українців за підпал птахоферми

У Польщі затримали українця, колишнього працівника птахоферми, який спільно з двома іншими громадянами України підпалив сарай на терені господарства. Вони також підозрюються у проникненні в місцеву крамницю. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на "Польське радіо".

Черговий поліції отримав повідомлення про пожежу господарських будівель на терені курячої ферми у селі Каміон. Записи із відеокамер показали, як троє чоловіків перелазять через паркан, а один з них підкладає вогонь до будинку.

Після встановлення осіб зловмисників були затримані троє громадян України, повідомляє видання. Вони були напідпитку. Під час заходів на територію птахоферми прийшов власник сусідньої крамниці, який повідомив поліцію, що його магазин був зламаний. Опису зловмисників відповідали двоє із затриманих у зв’язку із підпалом. Усім трьом затриманим громадянам України загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...