"Проср...ли все, що мали за часів СРСР": Комаровський жорстко пройшовся по Україні, Гордон назвав його "ватником" (відео)

Під час інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону відомий педіатр і телеведучий Євген Комаровський дозволив собі назвати Україну слаборозвиненою державою. Про це Комаровський говорив в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, яке вийшло на його YouTube-каналі, повідомляють Патріоти України.

В ході бесіди, коли мова торкнулася того, якими темпами розвивалася Україна раніше і що відбувається зараз, Комаровський сказав: "Ми були розвиненою країною, ми були. Ми в космос ракети запускали. У нас атомна зброя була. У нас були кращі сили. Ми проср@ли все, що могли".

Гордон був явно здивований, і не очікував почути такі "гучні" висловлювання від відомого на всю країну лікаря. Він з ним не погодився, і навіть назвав Комаровського "ватником". Але доктор лише посміхнувся і додав, що Україна втратила все, що у неї було до того, як розпався СРСР.

Говорячи про розвинені країни, педіатр згадав Індію, щиро захоплюючись темпами розвитку в цій країні. Комаровський зазначив, що за останні роки вона досягла неймовірних успіхів у всіх сферах, включаючи медицину, космічні технології та IT. Лікар нагадав, що саме Індія на сьогоднішній день виробляє 65% від загального виробленого обсягу вакцин в світі.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...