Просто диво, що не вбив: Метеорит пробив дах і впав на подушку сплячої жінки (фото)

У Канаді жінка прокинулася від того, що на її подушку приземлився метеорит. Про це повідомляє Victoria News, передають Патріоти України.

Як повідомляється, небесне тіло проломило дах і звалилося на подушку якраз тоді, коли Рут Гамільтон спала. Жінка розповіла, що її розбудив звук удару по стелі і відчуття сміття на обличчі. "Я просто схопилася і включила світло, я не могла зрозуміти, що сталося", - розповіла вона.

Жінка сказала, що озирнулася, щоб зорієнтуватися, і помітила камінь, що акуратно лежить на її подушці поруч з тим місцем, де зазвичай лежить її голова. "Мене трясло і було страшно, коли це сталося. Я подумала, що хтось стрибнув, або це був пістолет або щось в цьому роді",- ділиться жінка.

На подив, жінка не постраждала. Вона заявила, що збирається зберегти метеорит на пам'ять. "Я просто вражена тим фактом, що це зірка, що з'явилася з неба. Їй, напевно, мільярди років", - сказала Гамільтон.

Нагадаємо, в жовтні поточного року людство зможе спостерігати зорепад - метеорні потоки Оріоніди. Оріоніди - швидкі білі залишають сліди метеори. Іноді серед них зустрічаються і різнокольорові: червоні, синьо-зелені, жовті та помаранчеві. Зорепад Оріоніди отримав свою назву через сузір'я Оріон, в якому знаходиться область вильоту метеорів (радіант) – вище і лівіше яскравої помаранчевої зірки Бетельгейзе. Його спостерігають щорічно з 2 жовтня до 7 листопада.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...