"Просто Гомер учил JavaScript": Гучну обіцянку команди Зеленського для вчителів висміяли кумедною фотожабою

У мережі продовжують згадувати заяву президента Володимира Зеленського про зарплату для вчителів, яку він зробив у період своєї виборчої кампанії. Відповідна фотожаба була опублікована на Facebook-сторінці "Баба і кіт", передають Патріоти України.

Для фотожаби був використаний герой популярного мультсеріалу "Сімпсони", Гомер Сімпсон. Він стоїть перед шкільною дошкою, намагається порахувати, як отримати 4000 доларів і отримує несподіване "рішення" задачі.

У коментарях користувачі приєдналися до жартів з цього приводу. "Це виходить, 4 долари в першому кварталі, а потім ще три квартали по 0. Звучить як реальний план, дуже дякую", "Так це просто рішення теореми Ферма. Просто, але не кожному дано", "Геніально", - пишуть користувачі .

Деякі також жартома відзначають, що в деяких мовах програмування це могло б спрацювати: "Просто Гомер вчив JavaScript", "На Java може і спрацює".

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...