Просто гроші закатали в асфальт? У Миколаєві лікарка померла від коронавірусу, рідні шоковані вердиктом "комісії"

У Миколаєві рідним 65-річної сімейної лікарки Галини Колянчикової, яка померла від коронавірусу, відмовили у виплаті компенсації. Рішення було мотивоване тим, що захворювання не пов'язане з професійною діяльністю, повідомляє "Україна 24", передають Патріоти України.

Зазначається, що у жінки був цукровий діабет і їй заборонили приймати хворих коронавірусом. "Пройшло засідання комісії Держпраці з розслідування смерті моєї дружини. 8 голосами "проти", 6 – "за" було ухвалене рішення про те, що не потрібно даний випадок пов'язувати з професійними факторами. Проти голосували представники роботодавців, Центру первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСП) №3, де працювала моя дружина, і три представники фонду соціального страхування", – розповів чоловік померлої Юрій Колянчиков.

За словами чоловіка, в акті обласного лабораторного центру сказано, що джерела інфікування Колянчикової не встановлені. Він запевняє, що документально підтверджені контакти дружини протягом останніх двох тижнів хворими на коронавірус. Колянчиков також уточнив, що в амбулаторії, де працювала померла, 100% лікарів похилого віку, які також у групі ризику. Він додав, що призначене додаткове засідання комісії, на якому повторно розглянуть причини смерті жінки.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...