Що може смакувати до чаю більше, ніж пухкенький, ніжний кекс? Мабуть нічого, передають Патріоти України. Гайда готувати разом!
1. Ретельно помийте яйця, вибийте їх у глибоку миску та збийте міксером в піну. Додаєм до яєць цукор та ще раз збиваємо міксером, але цього разу в пишну піну.
2. Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем для тіста.
3. В глибоку миску з яєчною масою додаємо кефір, олію та будь-які горішки або родзинки. Можна їх і не добавляти, це все індивідуально за смаком. Невеличкими порціями всипайте просіяне борошно з розпушувачем в миску з яєчною масою. Ретельно перемішуйте тісто силіконовою лопаткою або збивайте міксером на маленьких оборотах.
4. Підготуємо чашу мультиварки до випікання: змастіть олією всю чашу та обережно влийте тісто для кексу. Випікайте кекс на кефірі у режимі «Випічка» 50 хвилин. Після виключення мультиварку не відкривати ще 10 хвилин. Перед вживанням кекс повинен повністю охолонути. Смачного!
На території Національного природного парку «Тузлівські лимани», що на півдні Одеської області, спостерігаються наслідки глобального потепління – висихання водойм. Про це розповів доктор біологічних наук, співробітник парку Іван Русєв, передають Патріо...
Напередодні великого християнського свята Воздвиження Чесного Хреста, у польському місті Легниця невідомі особи зрізали хрест із головного купола храму Успіння Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви. Про інцидент Посол України в Респ...