Що може смакувати до чаю більше, ніж пухкенький, ніжний кекс? Мабуть нічого, передають Патріоти України. Гайда готувати разом!
1. Ретельно помийте яйця, вибийте їх у глибоку миску та збийте міксером в піну. Додаєм до яєць цукор та ще раз збиваємо міксером, але цього разу в пишну піну.
2. Ретельно просійте борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем для тіста.
3. В глибоку миску з яєчною масою додаємо кефір, олію та будь-які горішки або родзинки. Можна їх і не добавляти, це все індивідуально за смаком. Невеличкими порціями всипайте просіяне борошно з розпушувачем в миску з яєчною масою. Ретельно перемішуйте тісто силіконовою лопаткою або збивайте міксером на маленьких оборотах.
4. Підготуємо чашу мультиварки до випікання: змастіть олією всю чашу та обережно влийте тісто для кексу. Випікайте кекс на кефірі у режимі «Випічка» 50 хвилин. Після виключення мультиварку не відкривати ще 10 хвилин. Перед вживанням кекс повинен повністю охолонути. Смачного!
Популяризатор історії з "плюсів" Акім Галімов розповів, яке з українських міст у давнину було справжнім мегаполісом та поступалося за розмірами тільки Києву, передають Патріоти України. . Цей факт особливо вражає, адже чисельність підданих у Чернігівс...
Від безпечного виду — до смертельно небезпечного ворога! Борщівник вже в більшості регіонів України, і його поширення щороку лише прискорюється. Ця інвазивна рослина, завезена колись як кормова культура, перетворилась на справжній кошмар для природи і ...