Просто Юра: Фотограф влаштував двірнику зйомку в стилі GQ і змінив його життя (фото)

Таким чином він вирішив допомогти бідоласі зібрати кошти.

В епоху соцмереж можна змінити життя всього за кілька днів - так і сталося з двірником Юрієм. Його знайомий фотограф на ім'я Роман Філіппов влаштував йому фотосесію, стилізовану під глянсову, і зробив його зіркою інтернету, передають Патріоти України.

Ідея створити цей фотопроект художнику прийшла після того, як він дізнався, що його знайомий потрапив в біду - Юра став жертвою шахраїв, втратив житло і залишився з великими боргами. Роман організував зйомку в стилі журналу GQ, щоб допомогти зібрати кошти. "Обкладинка" з написом "Людина року 2021" негайно розлетілася по мережі, і герой історії зміг погасити борги.

У Юрія непроста доля. Він виріс в дитячому будинку, і у нього третя група інвалідності, пов'язана з порушеннями розумового розвитку. Кілька років тому чоловіка обдурили люди, яких він вважав друзями - шахраї умовили його взяти кредити у всіх банках, щоб купити їм будинок.

Зарплата двірника не дозволяла Юрію виплачувати борги, і аферисти забрали його до себе в село виконувати всю брудну роботу. Через час чоловік не витримав і втік. Він знову став прибирати вулиці, вирощувати квіти та писати вірші.

"Більшість людей його не помічає, для них він просто пил. Але він не винен у своєму житті. Не всі ми народжуємося в однакових умовах з однаковими можливостями", - зазначив фотограф в Instagram.

Після того, як знімки Юрія з'явилися в соцмережі його життя кардинально змінилося. Він не тільки розплатився з боргами, а й став моделлю - йому запропонували знятися в рекламі окулярів.


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...