Просто карма? У Києві злодій-невдаха намагався пограбувати авто і застряг (фото)

У Києві правоохоронці затримали донеччанина біля автомобіля, який він намагався обікрасти. Зловмисник цеглою розбив вікно автівки киянина, але витягнути техніку не зміг та застряг. Поліцейські визволили правопорушника, після чого затримали та доставили до територіального управління поліції. Про це йдеться в повідомленні управління Нацполіції Києва в Facebook, передають Патріоти України.

Про те, що на вулиці Олени Теліги невідомий намагається вчинити крадіжку з автомобіля, поліцейським повідомив свідок ймовірного пограбування. На місце події одразу виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Подільського управління поліції.

"Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили чоловіка між дверцятами автомобіля та стіною, біля якої той був припаркований. Як поліцейські з’ясували, він розбив цеглою вікно транспортного засобу та намагався викрасти з салону панель до магнітоли та планшет, але застряг", - йдеться в повідомленні.

Після визволення правопорушника з "полону", поліцейські затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 42-річний уродженець Донеччини, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (Незакінчений замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...