"Просто киці": Мережу розбурхали фото сплячих 200-кілограмових левів у літаку

У мережі з'явилися неймовірно милі фотографії, на яких леви смішно сплять у літаку. Тварин перевозили на приватному літаку через Південну Африку. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України.

Відомо, що три калахарські леви важать 440 фунтів (близько 200 кг) кожен. Їх вирішили перемістити в іншу частину континенту, щоб зупинити інбридинг – розведення, схрещування тварин. Зазначається, що левів приспали, і тому вони міцно заснули по дорозі в літаку. У кадрі видно, як деякі з них смішно висунули язики. Джерело додало, що тварин скерували до заповідника Мабула на північ від Преторії.

Левів перемістила некомерційна організація The Bateleurs, в якій працює 200 пілотів-волонтерів – вони надають підтримку природоохоронним і екологічним групам.

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...