Просто наставили пістолет: Колишню зірку Шахтаря пограбували в Італії після матчу (відео)

Вінгер Наполі Давід Нерес став жертвою пограбування після домашнього матчу своєї команди проти Парми (2:1) у третьому турі Серії А, передають Патріоти України.

Як повідомляє Football Italia, інцидент трапився, коли бразилець повертався разом з дружиною і донькою у готель, де зупинився після переходу в Наполі. Грабіжники наздогнали автомобіль Нереса на мотоциклі, розбили скло машини та наставили пістолет. Повідомляється, що у футболіста відібрали годинник Rolex.

27-річний Нерес перейшов у Наполі цього літа із португальської Бенфіки за 28 мільйонів євро. У 2022 році Нерес підписав контракт з Шахтарем, однак після повномасштабного вторгнення РФ залишив Україну і не провів жодного матчу за гірників.

"Це нонсенс": В Україні батьки судяться з невісткою за ембріони їхнього покійного сина

неділя, 1 вересень 2024, 22:25

Батьки після смерті єдиного сина хочуть відсудити у невістки ембріони, які були створені завдяки репродуктивним технологіям. Спочатку вони тиснули на дружину свого сина, щоб вона перенесла ембріони якомога швидше і народила їм онуків. Коли отримали від...

Вертоліт Мі-2 Харківського університету Повітряних сил зазнав аварії, є загиблі

неділя, 1 вересень 2024, 21:51

Під час виконання навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2 Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба. Про це повідомляє навчальний заклад, передають Патріоти України. "Родина університету зазнала...