Просто не витримала: Популярна співачка повернулася в Україну разом із 9-місячним сином (фото)

У березні MamaRika з 7-місячним сином на руках виїхала до Молдови, а звідти – до Польщі. У Варшаві вона прожила півтора місяця й, не витримавши розлуки з чоловіком, повернулася в Україну, повідомляють Патріоти України.

У Польщу MamaRika (справжнє ім'я – Анастасія Кочетова) виїхала не як біженка. У Варшаві живе її мама, яка весь цей час допомагала з сином. Однак співачці важко давалася розлука з чоловіком Сергієм Середою, тож вона на свій страх і ризик повернулася в Україну.

Артистка не зізналася, в якому місті чи регіоні країни перебуває, але показала, що вже зустрілася з коханим. У понеділок, 2 травня, вони удвох вони відсвяткували 9 місяців сина Давида.

"Я не витримала і повернулася в Україну, на рідну землю, в обійми коханого... Після 1,5 місяця розлуки возз'єднанням нашої сім'ї, ми святкували 9 місяців Давидика. Насолоджуємося кожною миттю разом", - розповіла MamaRika.

Крім того, співачка анонсувала, що вже 4 травня на її фанів чекає прем'єра "довгожданної, вистражданої пісні про найважливіше". Схоже, новий трек буде про розставання з рідними.


Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...

"Шановні твіттеряни, на зв'язку з вами ху*сос": Українське ЗМІ потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:43

Євген Клопотенко оприлюднив у мережі скриншоти листування з нібито редактором видання "Заборона", який пропонував йому співпрацю. Начебто помилившись з чатом, так званий представник медіа обізвав шеф-кухаря нецензурними словами, і відповідь з боку кулі...