Просто неймовірні! Маленькі четвернята із Закарпаття, які народилися перед Різдвом, стали зірками Тік Току (відео)

Маленькі четвернята - Олександр, Євген, Іван та Кароліна, які народилися перед самісіньким Різдвом 2021 у родині Лариси та Івана Кушнірів із села Дубового, що на Закарпатті, вже стали зірками всеможливих соціальних мереж, зазначають Патріоти України.

А нещодавно малюки підкорили й користувачів Тік Току. Так, відео з хештегом #мійрік2021, яке розмістила мама малюків, замилувало уже понад мільйон юзерів з різних куточків планети.

Користувачі щедро засипають матусю компліментами та лайками. А дехто з користувачів Тік Току щиро дивується тому, як молодій родині вдається впоратися з таким навантаженням і як Лариса "ще не зійшла з розуму?".

Але більшість просто тішаться і милуються трьома маленькими козаками і однією принцескою, які 4 січня святкують день народження.

  • Ух, дівчино, море вам терпіння, сил та ще раз терпіння!
  • А тепер уявіть, що всі четверо поступлять не на "бюджет", а на платне…
  • Ви молодець! Хай вам бог здоров'я дає! Ви дуже сильна
  • Ти красунька, ти молодець!
  • Дуже мило. Супер. Щастя вашій родині!
  • Це найкраще відео з підсумками року, що я бачила… Аж рот відкрився

Пропонуємо вам ще кілька милих відео і фото, на яких маленькі Ваня, Женя, Сашко та Каролінка бавляться і радіють разом з нами.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...