Просто нелюд: Генерал РФ воює проти рідного брата-українця - у рідному селі його прокляли

Російський генерал-лейтенант Михайло Зусько народився у селі Ветли на Волині. Виїхав звідти у 1989 році до РФ на навчання у Рязанське училище, там і залишився, передають Патріоти України.

«Певний час ми навіть ним гордилися, у школі висів його портрет як приклад для дітей, — розповіла журналістам „12 каналу“ староста села Любов Павлік. — Але той, кого ставили у приклад, навіть не приїхав на похорон матері, якої не стало два роки тому. Вона напередодні відмовилась від сина, який так „прославив“ родину. Нині ж у Ветлах, що розкинулося на добрий десяток кілометрів вздовж українсько-білоруського кордону, проклинають Михайла, бо саме він зараз воює в Україні на боці Росії і віддає злочинні накази. Уродженець Волині, тоді ще генерал-майор ЗС РФ, ще 2014 року брав участь у війні проти України. Я не знаю, як його назвати. То нелюд. Скільки людських життів забрав, скільки горя приніс на нашу землю. Проклинаємо його у Ветлах всі. У цьому селі досі живуть дві його сестри й брат. Інший брат Микола Зуська воює зараз — він полковник ЗСУ».

Слід додати, що російська 58-а армія зазнала величезних втрат на миколаївському напрямку, а її командир генерал-лейтенант Михайло Зусько проявив себе як бездарний стратег. Таку оцінку діям російських військ дає аналітик з Австрії Том Купер.

Фото Михайла Зуська є також на офіційному сайті Головного управління розвідки України, у розділі «Зрадники». Там вказано, що він учасник 1-ї чеченської війни, а за участь у бойових діях на території України отримав підвищення по посаді. З командира 1 АК (Донецьк) він став заступником командувача 49 Армії (м. Ставрополь) Південного військового округу ЗС РФ.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...