Просто нелюди: У Генштабі розповіли про звірства росіян у містах та селах, що чинять опір

Окупанти вдаються до мародерства та насильства стосовно мирного населення у містах та селах, що чинять опір. Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 24:00 22 березня, передають Патріоти України.

"Російські окупаційні війська продовжують ведення стратегічної наступальної операції проти України. У зв’язку з відсутністю успіхів у війні з українським народом ворог перейшов до тотального знищення об’єктів критичної інфраструктури", - йдеться у повідомленні.

Так, окупанти продовжують здійснювати артилерійські обстріли та завдавати ракетно-бомбових ударів по житлових кварталам населених пунктів, історичним пам’яткам архітектури, школам, лікарням та цивільним промисловим виробництвам. "У містах та селах, що чинять мирний опір військам окупантів, загарбники вдаються до мародерства та насильства стосовно мирного населення", - зазначили у Генштабі.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...