Просто підійшов та вдарив ножем: На кладовищі під Одесою чоловік вбив знайомого на очах у поминальників (фото)

На одному із сільських цвинтарів Одеської області під час поминання померлих родичів 9 травня зловмисник поранив ножем у шию відвідувача на очах у свідків. 49-річний чоловік помер у лікарні. Протягом трьох діб правоохоронці встановили точне місцеперебування вбивці, який переховувався в полях. Підозрюваного затримали. Про це повідомив Департамент карного розшуку в Telegram, передають Патріоти України.

Як написала пресслужба, події на кладовищі відбувалися стрімко. Під час застілля до чоловіка, який перебував поруч з іншими відвідувачами, підбіг злочинець і цілеспрямовано вдарив потерпілого ножем. Поранення було завдано в шию.

Присутні намагалися надати першу медичну допомогу, на місце інциденту викликали швидку. Від отриманих ушкоджень і крововтрати поранений помер у лікарні. "Попередньо мотив – ревнощі", – вказано в повідомленні пресслужби.

Вирішується питання про обрання безальтернативного запобіжного заходу підозрюваному – утримання під вартою.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...