Просто проїхали повз: Свідка обурила "реакція" поліції після ДТП у Києві

Люди, які перебували на місці аварії, не панікували, а намагалися допомогти постраждалим і загасили загоряння.

Жінка-очевидець ДТП з тролейбусом у Києві заявила, що після моменту зіткнення дві патрульні машини поліції просто проїхали повз аварії та навіть не зупинилися. Її розповідь була опублікована на каналі "Київ оперативний" в Telegram, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що поліцію і швидку викликали відразу після аварії, а постраждалий водій авто перебував у важкому стані через травму голови. "Я була в цьому самому тролейбусі в момент ДТП. Удар був сильний, і відразу ж машина загорілася. Водій нехило так розбив голову, постійно то втрачав свідомість, то приходив до тями, поки ми чекали швидку. Дві патрульні машини тупо проїхали повз, навіть не зупинившись, а швидка приїхала хвилин через 20 (і швидку, і поліцію викликали відразу ж)", - повідомила вона.

Очевидець уточнила, що люди, які перебували на місці аварії, не панікували, а намагалися допомогти постраждалим і загасили загоряння поки чекали медиків і правоохоронців. "Найбільше мене порадувало те, як зреагували прості люди - водій тролейбуса загасив машину, інші чоловіки відразу ж кинулися до водія, від нього ні на крок не відходили, поки чекали швидку, зробили все, що змогли в цій ситуації. За це їм величезне спасибі", - додала жінка.

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...