Просто сенсація: Збірна України героїчно відстояла нічию у матчі з Францією. Гол Шапаренка дивовижної краси (відео голів)

У п'ятому турі кваліфікації чемпіонату світу-2022 збірна України вдома приймала французьку команду. Поєдинок завершився сенсаційною нічиєю, повідомляють Патріоти України.

Перший тайм французи розпочали вальяжно. Окрім небезпечного удару Антуана Грізманна та виходу віч-на-віч Ентоні Марсіаля підопічні Дідьє Дешама нічого і не створили. Грізманн пробив поруч зі стійкою, а загрозу від Марсіаля нівелював Андрій П'ятов.

Збірна України спершу після кутового створила супернагоду: Андрій Ярмоленко пробив з правої ноги, воротар французів Уго Льоріс парирував удар перед собою, а Ілля Забарний не влучив з метра! Після цього Україна провела ще один атакувальний рейд: Роман Яремчук зачепився за м'яч і прострілив, Віктор Циганков скинув на набігаючого Миколу Шапаренка, а той забив свій дебютний гол за збірну! Це був розкішний за своєю красою удар в "дев'ятку"!

На перерву наші футболісти пішли за рахунку 1:0.

В дебюті другого тайму Франція швидко зрівняла рахунок. Рабіо на 50 - й хвилині виграв верхову боротьбу у захисників України в штрафному після флангового навісу, м'яч відлетів до Марсіаля, який з декількох метрів прибив П'ятова-1:1. При цьому Тимчику в боротьбі з Рабіо розбили голову.

Після цього гості мали ще моменти: удари головою від Курта Зума та Поля Погба пролетіли над поперечкою. На 78-й хвилині вінгер Франції Мусса Діабі на дриблінгу прибрав українського захисника і на наше щастя м'яч влучив у стійку. Україна продовжила чекати свої шанси у контратаках. Втім, гра так і завершилася внічию 1:1.

Україна - Франція - 1:1

Голи: Шапаренко, 44 - Марсіаль, 49

Україна: П'ятов, Тимчик, Матвієнко, Кривцов, Забарний, Миколенко, Степаненко, Шапаренко (Сидорчук, 90), Циганков (Малиновський, 81), Ярмоленко (Зубков, 90+3), Яремчук (Сікан, 81).

Франція: Льоріс, Дюбуа, Зума, Кімпембе, Дінь, Чуамені, Погба, Рабьо, Коман (Діабі, 63), Грізманн, Марсіаль (Бензема, 63).

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....