Просто сюрреалізм якийсь: У Криму у дворі будинку розкидали голови крокодилів (фото)

Дивним інцидентом зацікавилася прокуратура.

Голови крокодилів лежали просто на подвір'ї. Фото: 3652.ru.

В одному з дворів Сімферополя в окупованому Криму знайшли дві голови крокодилів. Про це повідомляє прес-служба російського держкомітету ветеринарної медицини на включеному півострові, передають Патріоти України із посиланням на місцеве видання 3652.ru.

"Головы крокодилов были собраны... в специализированный контейнер и на специальном транспорте доставлены... для последующего уничтожения путем сжигания. На местах нахождения голов была проведена дезинфекция", - йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що в даному випадку вбачається факт жорстокого поводження з тваринами, і матеріали будуть направлені в підконтрольну РФ прокуратуру.


"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...