"Просто сильно його побити": Усик заявив, що готовий провести бій із зіркою російського боксу, який підтримав вторгнення РФ

Володар поясів WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Олександр Усик розповів про своє ставлення до боїв з представниками РФ, передають Патріоти України.

В інтерв'ю польському виданню Іnteria український боксер заявив, що у нього немає особливого бажання битися з росіянами, проте він готовий провести бій з Олександром Повєткіним, якщо той повернеться на ринг.

"Хотів би я побоксувати з росіянином? Я стільки разів їх перемагав. Для чого мені потрібен ще один бій проти одного з них?

Що стосується Повєткіна, який заявив, що може повернутися в ринг, то це я б влаштував. У мене не було б вибору, окрім як просто сильно його побити", - сказав Усик. Додамо, що Олександр Повєткін публічно підтримав вторгнення Росії в Україну і назвав українців нацистами.

Зазначимо, що в 2013 році Олександра Повєткіна на рингу побив Володимир Кличко. Бій тривав усі 12 раундів і завершився перемогою українця одноголосним рішенням суддів.

За свою кар'єру Повєткін провів 40 боїв, в яких здобув 36 перемог, тричі програв і один бій завершився внічию. На рахунку 35-річного Олександра Усика 20 боїв на професійному рингу. Всі вони завершилися перемогами українця.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...