"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України.

Зрадниця заявила, що в її родині є біда - її старша донька, у якої "все перемішалося в мозку". "Вона там мене засудила за мою позицію, за те, що я не кричу: "Боже, орки!" Просто вона життя не знає, правди боїться і взагалі надто довго народжувала одного за одним трьох дітей", - видала Єгорова на своїй сторінці в TikTok.

Єгорова не може зрозуміти, чому її доньку кличуть на інтерв'ю, а її - ні. "Мені найбільше подобається, що всі україномовні українці, які мене ненавидять просто за те, що я говорю правду, вони прибігають туди і кажуть: "О, яка ви чудова, чарівна. І яка жахлива, страшна, кінчена мати у вас". Мені просто цікаво, а як у кінченої, страшної, жахливої матері може така чудова дочка бути? До психічно хворих марно апелювати", - висловилася путіністка.

Дуже бояться "бавовни"? Росіяни відмовляються їхати в Крим на відпочинок навіть по безкоштовним путівкам

четвер, 9 травень 2024, 6:37

Перед початком курортного сезону 2024 року російські відпочиваючі відмовляються відвідувати санаторії Криму навіть за умови безкоштовних путівок. Ймовірно, росіяни бояться "бавовни" на півострові. Як повідомляє "Крим.Реалії", через низьку відвідуваніст...

Українські магазини завалили сиром із Європи - місцеві виробники на межі

четвер, 9 травень 2024, 6:30

Україна продовжує нарощувати закупівлю закордонних сирів. Вже третина цього продукту на полицях українських магазинів - імпорт. Така ситуація б'є по українських виробниках, які не можуть конкурувати з європейцями через високу вартість виробництва. Якщо...