Просто втомився? Київський шляхопровід частково обвалився (фото, відео)

У Києві біля станції метро Берестейська відвалилась конструкція шляхопроводу та впала на вантажний автомобіль. Інцидент стався 5 липня приблизно о 14:00, повідомив "Київ Оперативний" у Telegram.

"Зі шляхопроводу відвалився шмат і поцілив прямо в лобове скло автівки "Газель". Ніхто не травмувався", – йдеться в дописі.

Обвал частини Берестейського шляхопроводу зумовив перекриття лівої смуги рух. "Очікується ускладнення руху проспектом Перемоги в напрямку центральної частини міста", – зазначили в патрульній поліції Києва.

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...