"Просто захотілося, без мотивів": На Львівщині затримали 23-річного хлопця, який вбив двох людей (фото, відео)

У суботу, 17 липня, в місті Стрий Львівської області поліція зловила 23-річного хлопця, який причетний до вбивства двох осіб 5 і 17 липня. На тілах жертв було виявлено по два вогнепальні поранення. Сам злочинець каже, що "зробив це без мотивів". Поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який зупинив рейсовий автобус і поїхав в інший напрямок. Було прийнято рішення зупинити автобус за межами міста і перевірити пасажира. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції, передають Патріоти України.

Як стало відомо, в сумці, з якою був підозрюваний, виявили обріз рушниці та патрони. 23-річного хлопця затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України і незабаром суд обере йому запобіжний захід.

Поліція затримала 23-річного хлопцяТакож з'ясувалося, що зловмисник причетний до вбивства 40-річного жителя міста Стрий, яке відбулося 5 липня. Тоді він теж два рази вистрілив у чоловіка. Зазначимо, що злочинцеві загрожує позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...