Просто збірка "скрепна": У конструкції нової Lada Niva знайшли каналізаційну трубу (відео)

Російські блогери розібрали "до гвинтика" нову Lada Niva, яка має надійти в продаж у лютому 2021 року. Під час вивчення машини фахівці знайшли кілька технічних дивацтв, причому найбільшим сюрпризом для них стала присутність каналізаційної труби в конструкції позашляховика, передають Патріоти України.

Як відзначають автори спецпроєкту в опублікованому на каналі "Клубний сервіс" ролику, виявилося, що елемент сантехніки інженери АвтоВАЗ застосували для з'єднання шноркеля і повітряного фільтра. Каналізаційна труба прикріплена до лівого крила машини з внутрішньої сторони, і якщо просто відкрити капот, її помітно навіть неозброєним поглядом.

Крім того, що ще здивувало блогерів – замість стяжок як кріплення проводів був використаний звичайний скотч.

Також нарікання викликала недостатня антикорозійна обробка: її не вистачає в місцях кріплення агрегатів, на нижніх частинах лонжеронів і так званому телевізорі (фронтальній частини кузова). Нарешті, виникли питання і до шумоізоляції, оскільки щонайбільше, від чого вона захищає, так це від вібрацій.

До речі, незважаючи на те, що продаж нової Lada Niva ще не почався, блогерам все ж вдалося купити таку машину – вона обійшлася їм у 11 720 доларів.

Відзначимо, що нова Lada Niva є рестайлінговою версією Chevrolet Niva, яка випускається з 2002 року (тому не плутати її зі старою "Нивою" ВАЗ-2121, що відома зараз як Lada 4x4). Оновлений варіант відрізняється новим дизайном передньої і задньої частин, а також трохи збільшеними габаритами. А ось агрегати у неї ті самі – 80-сильний атмосферний мотор 1.7., 5-ступенева "механіка" і постійний повний привід.

У льодах альпійського перевалу, що в середньовіччя був важливим пунктом сполуки між Італією і північнішою Європою, знайшли тіло мандрівника з багатою зброєю і солідними коштами (фото)

понеділок, 13 травень 2024, 3:25

Такий дуже не рядовий подарунок археологи отримали завдяки процесу танення льодовиків, що вже кілька десятиліть оголяють шар за шаром намерзле протягом попередніх століть. Вчені мандрують льодовиками Швейцарії та Італії, що повільно тануть, і відшукую...

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...