"Просто жесть, немає слів і дуже соромно!": Українські туристи перетворили салон літака на свинарник (відео)

У салоні літака, що летів рейсом Харків-Хургада, українські туристи закидали підлогу сміттям. Відео, зняте в салоні активістом Артемом Приходьком, опубліковано в соцмережах, передають Патріоти України.

"Я просто в шоці від наших земляків. На борту літака Харків - Хургада 21.04.21 летіли свині, які просто кидали сміття на підлогу. Стюардеси 4 рази за 4 години просили віддати їм сміття. Просто жесть, немає слів і дуже соромно!", - написав активіст.

"З Шарма теж був дикий с*ач. Я була в шоці !!! Адже стюард ходив кілька разів з кошиком для сміття, збирав!", "Напаскудили вони, а соромно мені", "Вони ж в своїх же під'їздах сцють", - пишуть коментатори.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...