"Просто жити без них не можу!": Чоловік закохався у незвичний об'єкт і мріє про весілля (фото)

28-річний Аакаш Маджумдар з Індії розповів, що він закохався у повітряні кульки. Вони його настільки приваблюють, що він навіть запропонував їм одружитись. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

Чоловік ідентифікує себе як "objectum sexual", що означає, що його сексуально приваблюють неживі предмети. Він каже, що спочатку йому просто подобались кульки, проте згодом це переросло у щось більше. "Мені подобається їхня присутність і тепло, і я ділюся інтимними почуттями", - розповів Аакаш.

Він зазначає, що спить зі своїми кульками, цілується та проводить вільний час - ходить по магазинах і просто гуляє.

"Я можу розмовляти з ними, брати їх за покупками і на прогулянку в сад. Вони розмовляють зі мною через сни і телепатію. Повітряні кульки повинні мати свободу і можливість побачити світ, і саме тому я всюди ходжу з ними", - розповідає чоловік.

Аакаш Маджумдар каже, що два роки тому він вирішив одружитись із кульками, а тому зробив їм пропозицію, ставши на коліна. "Наше кохання настільки сильне, що я не можу жити без нього. Я кохаю їх так сильно, що в 2021 році зробив їм пропозицію руки і серця", - загадує чоловік.

Через те, що повітряні кульки можуть часто тріскати, чоловік каже, що він ставиться до них дуже дбайливо, а коли "нещасний випадок" трапляється, він ховає свої кульки, як людей, влаштовуючи їм похорони.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...