Простояв 32 роки: У гаражі знайшли український усюдихід в ідеальному стані (відео)

В одному із сел Хмельницької області у гаражі знайшли справжню капсулу часу - позашляховик ЛуАЗ-969М 1989 року випуску з пробігом всього 97 кілометрів із биркою. Рідкісний позашляховик “Волинь” стояв у гаражі із дня покупки, тому зберігся в ідеальному стані. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі блогера Роми Уракко, передають Патріоти України.

"Машина майже 32 роки простояла у гаражі на колодках в одному із сіл Хмельницької області! На ній навіть не стояли номерні знаки, а на лобовому склі збереглася бирка з ціною 5 100 рублів. 100% капсула часу та дуже рідкісна гаражна знахідка!", - підписав своє відео відеоблогер.

На тенті також збереглися свинцеві пломби, але автівка довго провела часу у гаражі, а тому колеса заблокувало - її мало не вручну змогли винести з місця схову 8 чоловіків.

Машину хочуть відправити на техобслуговування для початку, після якого вона буде виглядати так, ніби щойно виїхала із салону. “Волинь” випускалася у Луцьку з 1979-го по 1996 рік невеликими партіями.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...