Прострелили око і шию: У Києві стався моторошний інцидент (фото)

У Києві в Голосіївському районі увечері 8 квітня конфлікт двох компаній закінчився стріляниною і серйозними травмами. Чоловіки посварилися через те, що один випадково штовхнув другого на тротуарі. Після словесної перепалки один їх учасників сварки дістав травматичну зброю і вистрілив у опонентів, повідомляють Патріоти України.

"Одному хлопцеві куля потрапила в шию, а його товаришеві прострелили око. Після цього компанія зникла в невідомому напрямку. На місце викликали швидку допомогу. Постраждалих госпіталізували в лікарню", – уточнили в ЗМІ. Особа злочинця невідома – його розшукують правоохоронці. Повідомляється також, що НП трапилася на вул. Максимовича.

Джерело: Інформатор

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...