Проститутки всього світу дико заздрять: Моніка Левінськи стане продюсером серіалу про власний секс-скандал з Біллом Клінтоном

За основу сценарію вирішено було взяти бестселер Джеффрі Тубіна «Грандіозна змова: справжній секс-скандал, який ледь не погубив президента».

Творцеві серіалу-антології «Американська історія злочинів» (American Crime Story) Райану Мерфі, схоже, вдалося вмовити Моніку Левінськи взяти участь в зйомках чергового сезону, який буде присвячений скандалу зі спробою імпічменту Білла Клінтона, передають Патріоти України.
"Ніхто не повинен розповідати вашу історію - ви самі повинні це зробити. Буде негарно, якщо це зроблять інші", - так Мерфі описував бесіди з Левінськи в інтерв'ю з виданням The Hollywood Reporter в квітні минулого року.

Схоже, його слова подіяли. Так, у вівторок стало відомо, що Моніка Левінськи стане одним з продюсерів сезону. На екрані ж її роль виконає 26-річна Біні Фелдштейн. У серіалі також з'явиться улюблениця Мерфі Сара Поулсон в ролі співробітниці Міноборони Лінди Тріпп, яка відіграла помітну роль в скандалі (вона записала розповіді Левінськи про її передбачуваний роман з президентом США), і Анналі Ешфорд в ролі Паули Джонс, яка також звинуватила Білла Клінтона в сексуальних домаганнях. Хто зіграє в серіалі Білла Клінтона і його дружину Хілларі, поки невідомо.

Моніка Левінськи / Біні Фелдштейн.

Лінда Тріпп/Сара Поулсон.

Паула Джонс / Анналі Ешфорд.Автором сценарію виступить Сара Берджесс - за основу вирішено було взяти бестселер Джеффрі Тубіна «Грандіозна змова: справжній секс-скандал, який ледь не погубив президента» (A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President). До слова, інша книга цього автора, присвячена справі О. Джея Сімпсона, лягла в основу першого сезону серіалу.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...