"Просила її заспокоїти": Чоловік розповів про дзвінок дружини перед зльотом літака, який розбився в Ірані

Шейді Шадхо розповів, що його дружина відчувала тривогу перед польотом.

Чоловік загиблої в авіакатастрофі літака МАУ в Тегерані Шейді Шадхо розповів, що дружина зателефонувала йому перед зльотом. У коментарі CBC Хасан Шадхо сказав, що його дружина відчувала тривогу перед польотом і просила заспокоїти її, передають Патріоти України.

За його словами, у жінки було передчуття того, що літак може впасти. "Я говорив з нею ... за 20 хвилин до зльоту літака. Вона турбувалася про напруженість у відносинах між Тегераном і США після того, як президент Дональд Трамп наказав убити високопоставленого іранського генерала (Касема Сулеймані - ред.) ... Вона хотіла, щоб я запевнив її, що війни не буде. я сказав, щоб не хвилювалася. Нічого не трапиться", - каже чоловік.

Після цього Шейді попрощалася з чоловіком і вимкнула телефон. Жінка поїхала на три тижні з Торонто у відпустку, щоб відвідати матір і сестер в Тегерані.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...