"Просив дочку пестити його": Жінка розповіла, як її дитину розбещував відомий український фотограф (відео)

Багато дівчаток-підлітків мріють стати моделями...

В мережі з'явилися нові деталі скандалу з відомим фотографом Олександром Ктиторчуком, якого затримали за підозрою в розбещенні неповнолітніх дівчаток. Матір однієї з дівчаток розповіла, як Ктиторчук розбещував її 15-річну доньку. Про це йдеться в оперативному відео, яке опублікував очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передають Патріоти України.

Жінка, обличчя якої було приховано, розповіла, що Ктиторчук підійшов до її доньки влітку і запропонував зробити фотосесію, оскільки заявив, що дівчинка є фотогенічною і у її зовнішності "щось є".

"Вони були з дітьми, гуляли просто компанією дітей. Саме на неї він звернув увагу, сказав, що вона дуже фотогенічна, що в ній "щось є". Дав візитку і попросив, щоб я передзвонила і він зробить фотосесію. Він зробив фотосесію. ...У цієї людини в мізках були думки з приводу дитини моєї. Я оцінила б це як домагання і схиляння до статевого акту. Відбувалося спокушання на той момент. Він просив (дочку - "Апостроф" ) пестити його. Наскільки я зрозуміла з її (дочки - ред.) слів, це було цього літа, їй було 15 років", - розповіла мама однієї з дівчаток.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...