"Протеїновий коктейль": Жителі російського міста скаржаться на воду, яку страшно пити (відео)

У нібито питній воді можна помітити живих істот, які схожі на глистів.
Тюмень. Фото: Вікіпедія.

Якість води в кранах у жителів під російською Тюменню залишає бажати кращого: місцеві жителі показали на відео присутність в рідині незрозумілих живих організмів, передають Патріоти України.

Як пишуть місцеві ЗМІ, така вода тече з-під крана в будинках в селищі Хулімсунт Березівського району Югри. "Протеїновий коктейль по-тюменськи", - йдеться у підписі до відео.

На опублікованих кадрах обурена жінка стверджує, що в воді дуже багато незрозумілих істот, які ледь помітні. Собою вони нагадують глистів. Поки офіційної реакції керівництва регіону не надходило.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....