Протягнути руку допомоги: Артиста Михайла Єфремова пропонують звільнити з колонії достроково

Колеги та друзі розгортають компанію порятунку засудженого артиста ,котрий на час відбуття повного покарання буде вже 64-річним стариком

Актора Михайла Єфремова, який відбуває покарання за смертельну ДТП, запропонували звільнити достроково. З такою ініціативою виступив актор Борис Щербаков в етері росТВ, зазначають Патріоти України.

Борис Щербаков

Артист вважає, що Єфремов вже достатньо покараний, й заслуговує на умовно-дострокове звільнення.



«Свого часу була повна безкарність, прізвище працювало, здавалося, що завжди так і буде. Але його вже досить покарано. На мою думку, його вже можна випускати по УДЗ. Життя його вже досить побило», — заявив актор.



Щербаков додав, що батько Єфремова, знаменитий Олег Єфремов, теж любив випити, але не дозволяв собі сідати за кермо п'яним.

«Якби Олег Єфремов був живий, він нічого не сказав би синові. У нього трапився б інфаркт. Він би просто не пережив», — вважає Щербаков.

Нагадаємо, у червні 2020 року Єфремов у нетверезому стані на автомобілі зіткнувся з машиною кур'єра Сергія Захарова, який внаслідок ДТП загинув. Суд засудив його до 7,5 років позбавлення волі. Артист відбуває покарання у колонії Білгородської області Росії. Працює на швейному виробництві.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...